ABOUT

Doel #1

Duidelijke en bruikbare tools om je huidige leven te verreiken. 

Doel #2

Diepe hypnotische meditaties geladen met extra energie om de diepte in jouw ziel te kunnen bereiken.

Doel #3

Liefde, interesse en toewijding en kennis in het pad van ontwaken en de weg terug naar zelfliefde. 

Ik ben Sandra

 

Gecertificeerd QHHT® LEVEL 2 Practitioner & gecertificeerd Introspective Hypnosis practitioner (Alba Weinman en Antonio Sangio). Al op jonge leeftijd hielp ik mensen met het helen via edelstenen, tarotkaarten leggen, ongewenste energieën uit huizen te 'reinigen' en readings te geven via mediumschap (geesten en psychometrie). Ik heb hiervoor verschillende cursussen gevolgd, waaronder de opleiding Mediumship bij John Johnson in Delft. Ik ben altijd op zoek geweest naar een authentieke manier om mensen te helpen. Ik ben nuchter, integer en eerlijk.

Ik ben geïnteresseerd in alles over reïncarnatie, starseeds, hybrids, 'abductions', verschillende dimensies, parallelle universums, portalen, buitenaardse wezens, ufo's, multidimensionale wezens enz. Mijn rol hier op aarde is om de brug te slaan tussen dimensies. QHHT helpt hier in mijn missie te vervullen!

Ik was erg onder de indruk van het boek van Barbara Lamb, Meet the Hybrids. Ik heb ook het boek geschreven door Sherry Wild gelezen, the forgotten promise, en heb veel boeken gelezen van Dolores Cannon, zoals Keepers of the Garden en Between Life and death. En vergeet het boek van Julia Cannon niet, Soul Speak. Ook heb ik de channelings van RA, the Law of One gelezen/geluisterd en bestudeerd, dit spreekt mij ook echt aan!

Mijn verhaal

 

 

Op zeer jonge leeftijd zag ik dingen. Enge dingen. na jaren in angst te hebben geleefd besloot ik te gaan leren over de dingen die ik zag. Dit bracht mij op mijn spiritueel ontwakingspad. Ik ben uiteindelijk beland in een pad met hypnotische regressie, waar ik inmiddels al meer dan 650 mensen heb geholpen. Ik channel mijn eigen energieen, ik geef readings en online en live groep sessies. Bovendien ben ik al jaren de plantmedicijnen aan het bestuderen. Met als resultaat dat ik mijn eigen rauwe cacao en bonbonnetjes maak. 

In mijn Spiritueel Awakening network programma neem ik je mee in alle aspecten van mijn werk. De activaties, channelings, hypnotische meditaties, regressiies, muziek en meer. Ik wil jou maandelijks blij maken met mijn modules en sessies. laten we samen groeien. Door innterlijk werk te verrichten helpen we de buitenwereld groeien! 

De informatie die ik deel haal ik uit de vele sessies die ik heb gegeven, de channelings, de reizen die ik en de mensen bij mij maken, de readings die ik geef etc etc. 

Mijn doel is informatie aan te bieden waar je echt wat mee kan. Wat je direct kan toepassen en gebruiken in jouw proces en welke je helpt groeien. 

Ik zal er altijd mijn best voor doen om de vertaal slag te maken tussen wat het universum je laat zien en wat het voor jou betekend. 

Handvatten om aan de slag te gaan om jouw huidige leven te verreiken zodat jouw beker vol is, vol genoeg om anderen te kunnen helpen!